Поредният красив обект

Днес ще Ви покажа снимки на една баня ,преди да се монтира окаченият таван и след това. Още щом се запознах със собственика той ми сподели че не доволен от плочкаджиите и се надява като монтираме тавана нещата да се подобрят . Аз погледнах банята , не беше чак толкова отчайващо положението като се има предвид че колегите са лепили плочки директно върху старите такива и са се опитали  да замаскират тръбите за парно с газобетон  който не се получил нито отвесен нито много прав. Нормално е да има разминаване на фуги и самите плочки да не са в една равнина , но както казах и по - големи поразии съм оправял. Самият таван в банята си беше леко олющен и с малко мухъл по краищата като във всяка една баня на 35-40 години.

След около 3 часа работа нещата се получиха, мисля добре както виждате на снимките  окаченият таван някак отваря помещението и го прави завършено. Тайната е в правилното разпределени на паната и луничките . Моят добър приятел  акрилният силикон също много помогна да скрия кривите плочки.  Като стана дума за акрилният силикон това е нещото което ще скрие всички изпъкналости или вдлъбнатини , не добре  изрязани от мен обкрайчващи профили където се събират на вътрешните и външните ъгли, както и обработката на паната когато се налага изрязване на тръби  по паната . Това е вълшебството. Не се притеснявайте той е на водна основа и лесно се почиства , не мирише , не пожълтява и не задържа мухъл. Но за съжаление може да се ползва само с бели профили, когато клиента избира профила да е хром или хроммат акрилният силикон е неприложим. Малко се отлеснах сега ще покажа и снимките .

Клиентът остана много доволен от резултата . Пожелавам си да усмихвам и радвам все повече клиенти , когато Вие сте доволни доволен съм и Аз.


« Назад към всички публикации